Una setantena de persones emprenedores i empresàries es connecten a una nova edició de la Matinal Virtual de la Reempresa

Publicat el 21-04-2023

Data d'inici: 21-04-2023

Data final: 21-04-2023



21d’abril del 2023. Aquest passat dijous 20 d’abril, es va celebrar una nova edició de la Matinal de la Reempresa en format virtual; un matí per donar a conèixer algunes de les empreses en funcionament que busquen un relleu per seguir endavant i perquè cedents i reemprenedors/es puguin trobar-se en un espai que faciliti la compravenda d’empreses.
 
L’esdeveniment, que va reunir a prop d’una setantena d’assistents entre persones empresàries i emprenedores, es va coordinar a través de la col·laboració que mantenen la Cecot i la Diputació de Barcelona per fer arribar la Reempresa al conjunt de la demarcació de Barcelona.
 
En aquesta edició s’hi va poder trobar des d’un centre de ioga o una empresa de serveis sociosanitaris, fins a una pizzeria o una empresa de distribució de productes làctics, entre moltes altres.
 
A la jornada també hi van assistir diversos tècnics i tècniques dels diferents punts d’atenció participants en la Matinal.
 
L’acte es va estructurar en dues activitats: un elevator pitch des d’on diferents persones que busquen vendre el seu negoci van poder presentar la seva empresa a diferents emprenedors/es i un espai de matchings, on els participants van disposar de 30 minuts per poder-se entrevistar amb diferents persones cedents que buscaven vendre el seu negoci. L’objectiu d’aquesta última activitat era poder acostar a les persones interessades en reemprendre un negoci amb altres que buscaven cedir-lo perquè es coneguessin i aquests últims poguessin explicar de primera mà el funcionament i gestió de la seva empresa.
 
Sobre Reempresa
 
La Reempresa és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya. Una iniciativa de la patronal Cecot i d’Autoocupació amb el suport de la Diputació de Barcelona. Des de la seva posada en marxa, Reempresa ha viscut un gran creixement, arribant a salvaguardar més de dues empreses al dia de mitjana a Catalunya.

Premsa RSS

Sala de Premsa